Over Studio Hartveld


Studio Hartveld is het bedrijf van Sander Hartveld.

De visie van een onderneming of organisatie perfect vertalen naar een multimedia design is voor mij als vormgever een voortdurende uitdaging. De goede combinatie van technische vakkennis en creativiteit biedt grenzeloze mogelijkheden om de mooiste producten te maken. Al enige jaren ben ik mij volop aan het ontwikkelen binnen deze dynamische branche. Om mijn opgedane kennis in te kunnen zetten voor u is een nieuwe stap die ik graag ga zetten!

De vormgeversbranche is continu in beweging, niet in de laatste plaats omdat de ontwikkelingen op technisch gebied razendsnel gaan. De vormgeving van bedrijfspresentaties of animaties en het bouwen van websites of internetapplicaties vereist niet alleen brede technische kennis, maar ook creativiteit. Als vormgever ben ik pas tevreden als datgene wat ik wil zeggen op een vernieuwende manier tot uiting is gekomen in mijn ontwerpen. Door het leren beheersen van nieuwe talen en programma┬┤s en tegelijkertijd bestaande kennis meer te verdiepen, is het mijn streven zowel generalist als specialist te zijn.

Natuurlijk ben ik bereid om tijdens een gesprek door te praten over mijn ervaring en kwaliteiten. Een uitnodiging hiervoor zie ik met veel belangstelling tegemoet.